Despre Endo Institiute

Centrul de tratare a endometriozei Endo Institute Timișoara

Endo Institute, centrul de tratare a endometriozei, a pornit ca o inițiativă în premieră națională, din dorința de a oferi pacientelor care suferă de această cumplită boală un ajutor competent și empatic.

Inițial s-a constituit strict ca un centru de chirurgie a endometriozei, dar curând am înțeles că pacienta care suferă de endometrioză este o pacientă specială, ale cărei nevoi sunt complexe și care va fi nevoită să lupte cu boala pe parcursul întregii ei vieți active hormonal (de la 15 la 50 de ani).

De aceea, am îmbrățișat o abordare holistică a bolii, beneficiind de colaborarea unor medici dedicați din specialități multiple. Alături de medici, mai mulți oameni minunați, instructori de wellness în endo, nutriționiști, psihologi, fizioterapeuți s-au alăturat proiectului Endo Institute.

Echipa Endo Institute este multidisciplinară, transfrontalieră. Beneficiem de colaborarea unor personalități de renume european în domeniu.

Sperăm ca această inițiativă să marcheze începutul unei noi ere în managementul endometriozei, să devenim un exemplu pe care și alți colegi din țară îl vor urma spre beneficiul pacientelor din România, neglijate de prea mult timp.