Noutati

Dr. Voicu Simedrea si dr. Denisa Tisea ajung la Constanta pentru un dublu eveniment dedicat endometriozei

Dr. Voicu Simedrea si dr. Denisa Tisea ajung la Constanta pentru un dublu eveniment dedicat endometriozei

Week-endul acesta, medicii, dar si pacientii din Constanta si imprejurimi au ocazia de a lua  parte la un eveniment special, dedicat endometriozei.

Dr. Voicu Simedrea si dr. Denisa Tisea, ambii medici din Timisoara, cu o vasta experienta in diagnosticarea si tratarea endometriozei, vor ajunge in Constanta pentru a discuta atat cu medici de diverse specializari, cat si cu pacientele cu endometrioza.

Evenimentul care va cuprinde, astfel, doua intalniri, va avea loc sambata, 16.09.2017, incepand cu orele 16.00, la Spitalul Euromaterna Constanta.

Dr. Voicu Simedrea este medic primar obstetrica ginecologie, cu supraspecializare in chirurgie ginecologica, avand o vasta experienta in diagnosticarea, tratarea, inclusiv chirurgicala a endometriozei avansate.

Dr. Denisa Tisea este medic specialist radiologie-imagistica medicala, cu specializare in Franta privind investigatiile necesare in endometrioza (RMN cu protocol de endometrioza si Hidro Colo CT).

Aceste doua intalniri sunt organizate si facilitate de Asociatia Eu si Endometrioza, asociatie care isi doreste ca, prin evenimentele si demersurile realizate, sa creasca gradul de constientizare asupra importantei endometriozei, atat in randul personalului medical de specialitate, cat si in randul pacientelor si al publicului larg.

Principalele puncte de interes pe agenda intalnirilor vor fi posibilitatile de tratare chirurgicala, cu precadere in stadiile avansate, intelegerea simptomelor si mecanismelor asociate endometriozei, necesitatea investigatiilor aferente si procedurile asociate acestora etc.

De asemenea, pacientele vor putea adresa intrebari medicilor invitati.

Participarea pacientelor la intalnirea Eu si Endo, intre cei doi medici timisoreni si paciente, este gratuita, dar se poate face numai cu inscriere prealabila la adresa: eusiendometrioza@gmail.com. Numarul de locuri este limitat, drept urmare, in emailul de incriere trebuie sa lasati datele de contact (adresa de email si telefon) pentru confirmarea participarii.

In aceeasi zi se va organiza si intalnirea intre medicii timisoreni si specialisti din sistemul sanitar constantean (medici ginecologi, endocrinologi, urologi, psihologi, medici de familie etc.) tocmai pentru a ajuta la identificarea si corectarea punctelor slabe care exista in acest moment in tratarea pacientelor cu endometrioza in sistemul medical romanesc. La aceasta intalnire, accesul pacientelor nu este permis.

Parteneri ai acestui eveniment: Endo Institute Timisoara, Centrul Medical Pozimed, Spitalul Euromaterna Constanta!

Surse utile:

http://eusiendometrioza.ro/

http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/21058/dr-voicu-simedrea-endometrioza-o-boala-cronica-grava.html

https://www.youtube.com/watch?v=yeHxJBkT6Cw&t=29s

https://www.facebook.com/groups/EusiEndometrioza/

https://www.facebook.com/despreEndometrioza/?ref=bookmarks

http://endometriosis.org/

P.S: Va reamintesc ca puteti fi la curent cu cele mai recente articole Endometrioză.ro sau cu alte informatii legate de endometrioza, dand like sau follow la aceasta pagina de Facebook: https://www.facebook.com/despreEndometrioza/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *